Cursus aanbod


De fysieke vormen van yoga zoals die bij Yoga Waterland worden aangeboden, hebben als belangrijkste uitgangspunt bewustwording; een goed ontwikkeld lichaamsbewustzijn vormt de basis voor innerlijke groei. Bij alle yoga cursussen zijn aandacht, adem en asana's (yoga houdingen) de belangrijkste elementen en wordt er geoefend vanuit een respectvolle en niet prestatiegerichte houding.

(HATHA) YOGA: De klassieke vorm van yoga waarin een evenwicht tussen inspanning en ontspanning centraal staat. In een hatha yogales wisselen dynamische en verstilde houdingen elkaar af. Er wordt geoefend vanuit een naar binnen gerichte aandacht, waarbij een goede ademhaling de basis vormt. Door deze rustige, meditatieve houding is er ruimte om waar te nemen en te ontspannen in wat zich van binnen voordoet. Fysieke en mentale grenzen worden op een zachte manier opgezocht en verruimd, wat zorgt voor een innerlijk draagvermogen en meer vitaliteit.

MASSAGE en REIKI:
Ben je toe aan een totale ontspanningsmassage, of gaat je voorkeur uit naar reiki, dan kun je op de massagetafel bij mij thuis, weer helemaal in evenwicht komen. Tijdens beide behandelingen kan ik gebruik maken van klankschalen
Meer opties in overleg.


WANDELINGEN
Heb je behoefde aan een goed gesprek, tijdens een individuele wandeling in de natuur, eventeel met ontspannings- en/of ademhalingsoefeningen, dan ben ik er graag voor je.

Voor zowel de massage en/of reiki, als ook voor de wandeling, kun je een afspraak maken middels mijn contactgegevens (zie contact).